Kaj van der Voort te boeken voor optredens

26/01/2018

De 21-jarige Kaj begon zijn carrière in 2007 toen hij op elfjarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical.

In 2013 vormt hij met vier leeftijdsgenoten de Nederlandse boyband ‘B-Brave’.

Het vijftal breekt door via het programma X Factor, waarin ze derde worden. Daarna volgt een ongekend populaire periode. Nadat de band in 2017 uit elkaar gaat, besluit Kaj zich volledig te storten op zijn solo carrière.

In december is hij officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album ‘Alles is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op YouYube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd.

Naast zang focust dit talent zich ook op dans en presentatie.

Zijn dansmoves mocht hij vorig jaar direct tonen bij het succesvolle RTL programma ‘Dance Dance Dance’, waarin hij een koppel vormde met The Voice winnares Maan.

2018 belooft dus nu al een spectaculair jaar te worden voor de jonge zanger met veel optredens, tv programma’s en andere creatieve activiteiten

Boeking of een optie plaatsen voor Kaj van der Voort

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kaj van der Voort kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.