Kaj van der Voort

Kaj van der Voort boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kaj van der Voort.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De 21-jarige Kaj begon zijn carrière in 2007 toen hij op elfjarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical.

In 2013 vormt hij met vier leeftijdsgenoten de Nederlandse boyband ‘B-Brave’.

Het vijftal breekt door via het programma X Factor, waarin ze derde worden. Daarna volgt een ongekend populaire periode met platina singles (o.a. ‘One Night Stand’), een nummer 1 album (‘De Eerste Date’) en meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams.

Nadat de band in 2017 uit elkaar gaat, besluit Kaj zich volledig te storten op zijn solo carrière. In december is hij officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album ‘Alles is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op YouYube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd.

Naast zang focust dit talent zich ook op dans en presentatie.

Zijn dansmoves mocht hij vorig jaar direct tonen bij het succesvolle RTL programma ‘Dance Dance Dance’, waarin hij een koppel vormde met The Voice winnares Maan.

2018 belooft dus nu al een spectaculair jaar te worden voor de jonge zanger met veel optredens, tv programma’s en andere creatieve activiteiten.

Boeken of een optie plaatsen voor Kaj van der Voort?

Voor meer informatie over Kaj van der Voort kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kaj van der Voort

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36205 mensen

Specificaties van Kaj van der Voort

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Kaj van der Voort

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kaj van der Voort kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.