Desray

Desray boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Desray.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De 90's diva is te boeken voor een wervelende powershow waarin de lekkerste dancehits en jaren '90 medleys voorbij komen. Naast solo-optredens blijft Desray uiteraard deel uitmaken van 2 Brothers on the 4th Floor, waarmee zij al jaren optredens verzorgt in binnen- en buitenland! 

Vanaf 1993 vormt Desray samen met rapper D-Rock de formatie 2 Brothers On The 4th Floor

De eerste single ‘Never Alone’ scoort meteen goud. Opvolger ‘Dreams’ scoort eveneens goud en staat 4 weken nummer 1 in de hitlijsten. Wereldwijd worden 14 hits gescoord, ontvingen ze 2 platina, 3 gouden platen en talloze awards voor hun singles en albums. Hiermee is 2 Brothers on the 4th Floor één van meest succesvolle eurodance acts van de jaren ’90. 

Wat nog niet iedereen weet is dat Desray ook heel klein en ontroerend kan zijn. 

Dat bewijst de zangeres als ze meedoet in 2012 met het programma The Winner Is... en de klassieker ‘All By Myself’ vertolkt. 
 
Desray, een veelzijdig artiest, heeft een ontdekkingsreis gemaakt in de wereld van muziek. Ze heeft geleerd om al haar emoties in de muziek over te brengen.  Haar stem en haar muziek nemen je voor even mee op haar reis...
 

Boeken of een optie plaatsen voor Desray?

Voor meer informatie over Desray kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Desray

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18756 mensen

Specificaties van Desray

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Desray

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Desray kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.