Ook Gordon doet mee aan WK-hype

23/05/2014

Wil je er als nationale nachtegaal een beetje bijhoren dan mag een WK-hit deze zomer natuurlijk niet ontbreken. Ook Gordon sluit bij de stoet aan met het nummer Sambabal. "Het is een Ricky Martin-achtig nummer", vertelt Goor in RTL Boulevard.
 
"Het is echt een leuk nummer", aldus de zanger. In het lied doet de krullenbol een Chinees na met de woorden Samabal bij. De zanger vindt het zelf een leuke kwinkslag naar vorig jaar.
 
Toen haalde hij ook de internationale krantenkoppen, omdat hij een Chinese kandidaat van Holland's Got Talent vroeg welk nummer ging zingen. Goor antwoordde vervolgens zelf met de woorden '39 met rijst?'.
 
"We hebben ook een website om het liedje gebouwd", vertelt de nachtegaal verder. De site is overigens niet alleen tijdens het WK in de lucht, ook daarna kunnen de bezoekers op de site terecht. "Het is net zoiets als Perez Hilton", legt Goor uit.

Boeking of een optie plaatsen voor Gordon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gordon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.