Gordon brengt nieuw soloalbum uit

08/11/2013

Het is alweer 5 jaar geleden dat zanger/presentator Gordon als soloartiest een cd op de markt heeft gebracht. Met ‘Liefde Overwint Alles’ geeft de ras entertainer zijn visitekaartje af; het is een album waar je u tegen zegt. Met een spiksplinternieuw producersteam, John Dirne en Pieter van Schooten, heeft Gordon een nieuwe sound gevonden, waarmee hij direct al een nummer 1-hit kon noteren met het zeer prettig in het gehoor liggende ‘Kom Eens Dichterbij’. Op de cd staan ook diverse gastartiesten. Met de jonge zangformatie B-Brave (Gordon was hun coach tijdens X Factor) zingt hij een 2013-remake van de klassieker ‘Never Nooit Meer’. Ook zijn tv-partner Gerard Joling maakt zijn opwachting in de heruitgebrachte versie van ‘Als Je Alles Hebt Gehad’, de titelsong van de tv-kijkcijfer hit ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’. 
 
Gordon zelf is razend enthousiast: “Je roept het wel vaker, maar ik kan echt zeggen dat dit het beste is wat ik ooit heb gemaakt. Ik ben zo blij dat ik mezelf weer heb kunnen vinden in mijn eigen nieuwe stijl. Ik heb alle emotionele hoogte- en dieptepunten in muziek kunnen vertalen. Dit album is voor mij dan ook een erfenis die ik achterlaat. Ik ben ook zielsgelukkig met mijn nieuwe producers; zij hebben het beste uit mij gehaald en mij weer laten stralen zoals ik dat vroeger ook zo kon.” Aldus Gordon.
 
Gordon is op dit moment het gezicht van RTL 4. Met de programma’s ‘Holland’s Got Talent’, ‘Hotter Than My Daughter’ en de monsterhit ‘Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken’
bezorgt hij miljoenen tv-kijkers een leuke avond.

Boeking of een optie plaatsen voor Gordon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gordon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.