Gordon wil over twee jaar afscheidstournee

19/04/2013

Gordon denkt erover om over twee jaar een afscheidstournee te doen. De 44-jarige zanger wil met een theatertoer een punt zetten achter zijn zangcarrière.

"Ik zeg nooit nooit, maar ik heb er grote behoefte aan in de nabije toekomst een moment te kiezen dat ik kan zeggen 'nu is het mooi geweest'", zegt Gordon tegen het AD. "Het wordt een soort afscheidstournee waarin ik met muziek en een gezonde dosis humor zal terugblikken op een kwart eeuw Gordon."
 
Gordon, die onlangs stopte met Los Angeles, the Voices, heeft niet meer de behoefte om elke avond op te treden. "Terwijl mijn focus in mijn leven steeds meer op televisiewerk komt te liggen. De combinaties van programma's presenteren en ook nog eens bijna dagelijks op het podium te staan, trek ik echt niet meer."
 
Volgens de zanger heeft het in Nederland tegenwoordig geen zin meer een plaat uit te brengen. "Je wordt, terwijl je optredens uitverkocht zijn, amper op de radio gedraaid", aldus de zanger. "Met m'n theatershow geef ik mensen, die me wel willen horen, nog één keer de kans om te genieten."

Boeking of een optie plaatsen voor Gordon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gordon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.