Gerard Joling en Gordon terug met nieuwe realityserie

05/02/2013

Na zes jaar keren geer en Goor terug op de buis met een nieuw programma. Eerder maakten de twee samen het populaire Over De Vloer.

Er is nog geen titel, wel staat vast dat Gerard en Gordon in deze realityserie moeten rondkomen van het minimumloon en daarom samen intrekken in een voor hen betaalbare woning. Daarbij gaan ze zich inzetten voor de ouderenzorg.

Die combi staat vast garant voor hilarische televisie, weet ook programmadirecteur van RTL Erland Galjaard: "De drie seizoenen van Gordon en Joling samen hadden grote impact". Veel mensen kijken daar met veel plezier op terug. Zij zullen ook uitkijken naar de nieuwe serie die er aan gaat komen. En terecht, want het belooft weer een heel bijzonder en spraakmakend programma te gaan worden."

Gerard heeft erg veel zin in de nieuwe show met Gordon, maar krijgt nu al hoofdpijn van de gedachte dat ze anderhalve maand samen moeten wonen. Dat vertelt de zanger aan Radio 538. “Gordon en ik moeten als het goed is een maand tot anderhalve maand samen in een huis wonen, dus het kan zo maar zijn dat het programma alsnog niet doorgaat. Ik word er nu al helemaal niet lekker van. Ik krijg in een keer pijn in mijn hoofd en scheuten in mijn maag.“

Het programma is dit najaar op de buis te zien bij RTL 4.

Boeking of een optie plaatsen voor Gordon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gordon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.