Raar maar Waar - Goochelshow

Raar maar Waar - Goochelshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Raar maar Waar - Goochelshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gedurende deze magische voorstelling maken de kinderen kennis met o.a. het  wolk experiment, waarbij een wolk in een fles wordt getoverd. Waarom hebben Chinese munten eigenlijk een gat in het midden? Weet jij dat? En wat is dat eigenlijk voor een vreemde kast? Wat doet het?

Een unieke show met een combinatie van goochelen, vreemde dingen en wetenschappelijke experimenten.

Kun je kralen uit een glas krijgen zonder het glas om te draaien?  Dan heb je ook nog het magische lampje wat zal gaan branden bij de gekozen kaart! Weet jij trouwens wie de gloeilamp heeft uitgevonden? De show eindigt met het experiment met de fontein uit de fles.

Doelgroep voor de Raar maar Waar - Goochelshow

De show is geschikt voor een gemengd kinderpubliek of alleen bovenbouw. De show is niet geschikt wanneer deze alleen bestaat uit kleine kinderen. Er kan altijd met Paul worden overlegd of de show voor de desbetreffende doelgroep geschikt is.

Boeken of een optie plaatsen voor Raar maar Waar - Goochelshow?

Voor meer informatie over Raar maar Waar - Goochelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Raar maar Waar - Goochelshow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27117 mensen

Specificaties van Raar maar Waar - Goochelshow

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Raar maar Waar - Goochelshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Raar maar Waar - Goochelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.