Kids Magic & Illusions

Kids Magic & Illusions boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kids Magic & Illusions.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je op zoek bent naar een extra visuele en pakkende goochelshow? Dan is deze show een must have. Deze wervelende show is een combinatie van Magie en Illusie. Een unieke show voor kids van nu.

De show wordt gepresenteerd door Goochelaar Paul en zijn assistente Karin.

Tijdens de show krijgen zij hulp van Kelly. Kelly is een vrolijk meisje dat heel graag wil leren goochelen. Maar ja daarvoor moet je natuurlijk eerst een goede assistente worden.

De kinderen krijgen fantastische goocheltrucs en illusies te zien, sommige muzikaal omlijst door vrolijke en pakkende muziek.

Rode en Gele Jongleerballen verschijnen uit het niets! Plumeaus verkleuren en veranderen in een? En met een felgekleurde paraplu gebeurt wel iets heel magisch!

Er zullen natuurlijk ook enkele spannende illusies voorbij komen. Kinderen maken o.a. kennis maken met de Ini-Mini Machine. Maar durft Kelly wel in deze machine te stappen? Langzaam komen de wielen in beweging! En dan gebeurt het onvoorstelbare! Ook zullen de kinderen getuige zijn van een zwevende tafel waarbij zelfs één van de kinderen mag assisteren.

Twee moedige deelnemers mogen tijdens een bijzonder magisch experiment hun arm door een spannend uitziende kast schuiven!  Maar gaat dat wel goedkomen?
Goochelaar Paul moet zelfs proberen te ontsnappen uit handboeien en een afgesloten zak en als klap op de vuurpijl wordt Kelly zelfs doormidden gezaagd!

Aan het einde van de show heeft Kelly laten zien dat zij een goede assistente is en zelfs kan goochelen. Dat moet natuurlijk gevierd worden. De show eindigt met een kleurrijke finale act waarbij enorm veel gekleurde doeken tevoorschijn worden getoverd.  Tot slot wordt er confetti afgeschoten (confetti kan uiteraard weggelaten worden)

Doelgroep Kids Magic & Illusions

De show is geschikt kinderen van alle leeftijden.

Wat is inbegrepen bij de Kids Magic & Illusions show?

Een Decor van 3 meter breed + kleine geluidsinstallatie (1 speaker mono) met een bereik tot 100 kinderen  Een grotere stereo stereo geluidsset met een bereik tot wel 400 kinderen kan worden ingehuurd .

Boeken of een optie plaatsen voor Kids Magic & Illusions?

Voor meer informatie over Kids Magic & Illusions kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kids Magic & Illusions

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20568 mensen

Specificaties van Kids Magic & Illusions

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kids Magic & Illusions

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kids Magic & Illusions kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.