Nieuwe single voor Stef Ekkel en Rene Karst

26/01/2018

Nieuwe single voor Stef Ekkel en Rene Karst | JB Productions Stef Ekkel & Rene Karst - We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn
In 2016 hadden de heren de grootste Nederlandstalige hit van dat jaar met “Liever te dik in de kist”. Nu in 2018 komen ze met een meer dan waardig vervolg. 

“We zijn nog beter als we dronken zijn” is de nieuwe single van Stef Ekkel en Rene Karst.

“We zijn nog beter als we dronken zijn’ is weer een echte feestknaller! Beide heren schreven het nummer afgelopen zomer op een camping in Kampen. Onder het genot van een biertje (of 2, of 3, of 20) ontstond het idee van deze nieuwe feestplaat! Bekijk nu de clip en ontdek alle bekende figuranten. 

René Karst

Met ‘We zijn nog beter als we dronken zijn’, ‘Liever te dik in de kist’, ‘Supergavetijd’, ‘Op de tafel dansen’ en nog veel meer feeststampers is René Karst een artiest die elke feesttent aan kan!
 
‘Karstfeest’ is zoals hij het genre zelf noemt!

Stef Ekkel

Stef is een echte topper als het om gezelligheid en feest gaat. Met hits als 'De Woonboot', 'Waarheen Waarvoor', 'Liever te dik in de kist' en 'We zijn nog beter als we dronken zijn', is hij inmiddels één van de meest geboekte feestartiesten in Nederland.
 
Een live optreden van Stef is een groot feest!

Boekingsgegevens Stef Ekkel en Rene Karst

  • Gage: € 2695,00
  • Tijdsduur: 50 minuten
  • Geluid: A-set / M-set
  • Genoemde gage is exclusief BTW en BUMA

 

Boeking of een optie plaatsen voor Stef Ekkel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Stef Ekkel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.