Biografie van Stef Ekkel

Stef werd geboren op 9 augustus 1980 in Kampen.
Nederlandstalige muziek werd Stef met de paplepel ingegoten want bij zijn ouders thuis hoorde je bijna niets anders. In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan want op 4 jarige leeftijd zong Stef alle liedjes van voor tot achter helemaal mee!

Pas in 1997 gaat Stef zich serieus bezig houden met zingen, in september van dat jaar zong hij op de bruiloft van zijn zus, juist op dat feest waren er een aantal mensen die verbaasd waren over de zang kwaliteiten van Stef. "Doorgaan, jongen" was het advies van de gasten.

Een aantal jaren later nam Stef in eigen beheer zijn eerste CD op waar er in de directe omgeving van Stef velen werden verkocht.

In 2001 bracht Stef wederom in eigen beheer zijn eerste CD single uit ; "Op een terrasje". Dit vrolijke liedje zorgde ervoor dat Stef maar liefst 8 weken lang in de Nederlandse top 20 stond.

Stef heeft op dit moment een zeer actieve fanclub met vele leden. Ook tekende Stef in Juni van 2002 een platencontract bij Berk Music uit Eindhoven (distributie middels EMI) Bij deze maatschappij verscheen begin augustus de eerste CD single van het nieuwe album

Deze eerste CD single "De Griekse melodie" deed het naar verwachting goed in het land en op de nationale radio! "De Griekse melodie" gaat vergezeld met een schitterende videoclip welke is opgenomen in Griekenland op het zonnige eiland Kreta.