Stef Ekkel

Stef Ekkel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stef Ekkel.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze geweldige zanger heeft in zijn inmiddels 15-jarige carrière al de ene hit naar de andere hit gescoord.

Na de succesvolle singles "Op een terrasje", "De Griekse Melodie" en "Een koffer vol met dromen" kwam de landelijke doorbraak met "De Woonboot" en “De Smokkelaar” met Johny Hoes.

Door al deze feestnummers is Stef Ekkel voorgoed op de kaart gezet als bekende Nederlander en een veel geboekte artiest.

Naast de vele optredens door het hele land, is Stef Ekkel ook een graag geziene gast voor vele tv-programma's.

Waaronder "Muziek op het plein" van de TROS. Ook optredens tijdens de megapiratenfestivals en de Nacht van Oranje in de Ahoy-hal waren het resultaat. Daarna verschenen diverse singles zoals "Shanghai", "Kufstein" en "Laat de glazen nu maar klinken" alsmede twee dvd's.

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest geboekte artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn gezellige liedjes en zijn vriendelijke uitstraling en inborst altijd één groot feest. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Stef is een echte topper als het om gezelligheid en het Hollandstalige lied gaat. 

Boeken of een optie plaatsen voor Stef Ekkel?

Voor meer informatie over Stef Ekkel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stef Ekkel

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 136333 mensen

Specificaties van Stef Ekkel

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Stef Ekkel

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Ron Holleman

  • Door: Ron Holleman
  • Locatie: Dordrecht
  • Datum:

Het was een fantastische feest en zeker voor herhaling vatbaar en dan komen we ook zeker weer bij u om artiesten te boeken

Waardering:

10

Biografie van Stef Ekkel

Stef werd geboren op 9 augustus 1980 in Kampen.
Nederlandstalige muziek werd Stef met de paplepel ingegoten want bij zijn ouders thuis hoorde je bijna niets anders. In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan want op 4 jarige leeftijd zong Stef alle liedjes van voor tot achter helemaal mee!

Pas in 1997 gaat Stef zich serieus bezig houden met zingen, in september van dat jaar zong hij op de bruiloft van zijn zus, juist op dat feest waren er een aantal mensen die verbaasd waren over de zang kwaliteiten van Stef. "Doorgaan, jongen" was het advies van de gasten.

Een aantal jaren later nam Stef in eigen beheer zijn eerste CD op waar er in de directe omgeving van Stef velen werden verkocht.

In 2001 bracht Stef wederom in eigen beheer zijn eerste CD single uit ; "Op een terrasje". Dit vrolijke liedje zorgde ervoor dat Stef maar liefst 8 weken lang in de Nederlandse top 20 stond.

Stef heeft op dit moment een zeer actieve fanclub met vele leden. Ook tekende Stef in Juni van 2002 een platencontract bij Berk Music uit Eindhoven (distributie middels EMI) Bij deze maatschappij verscheen begin augustus de eerste CD single van het nieuwe album

Deze eerste CD single "De Griekse melodie" deed het naar verwachting goed in het land en op de nationale radio! "De Griekse melodie" gaat vergezeld met een schitterende videoclip welke is opgenomen in Griekenland op het zonnige eiland Kreta.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Stef Ekkel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Stef Ekkel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.