Stef Ekkel

Stef Ekkel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stef Ekkel.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze geweldige zanger heeft in zijn inmiddels 15-jarige carrière al de ene hit naar de andere hit gescoord.

Na de succesvolle singles "Op een terrasje", "De Griekse Melodie" en "Een koffer vol met dromen" kwam de landelijke doorbraak met "De Woonboot" en “De Smokkelaar” met Johny Hoes.

Door al deze feestnummers is Stef Ekkel voorgoed op de kaart gezet als bekende Nederlander en een veel geboekte artiest.

Naast de vele optredens door het hele land, is Stef Ekkel ook een graag geziene gast voor vele tv-programma's.

Waaronder "Muziek op het plein" van de TROS. Ook optredens tijdens de megapiratenfestivals en de Nacht van Oranje in de Ahoy-hal waren het resultaat. Daarna verschenen diverse singles zoals "Shanghai", "Kufstein" en "Laat de glazen nu maar klinken" alsmede twee dvd's.

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest geboekte artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn gezellige liedjes en zijn vriendelijke uitstraling en inborst altijd één groot feest. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Stef is een echte topper als het om gezelligheid en het Hollandstalige lied gaat. 

Boeken of een optie plaatsen voor Stef Ekkel?

Voor meer informatie over Stef Ekkel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stef Ekkel

Deze act is bekeken door 88059 mensen

Specificaties van Stef Ekkel

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon

Ron Holleman

  • Ingevuld door: Ron Holleman
  • Locatie: Dordrecht
  • Datum: zaterdag 10 september 2016

Reactie:

“Het was een fantastische feest en zeker voor herhaling vatbaar en dan komen we ook zeker weer bij u om artiesten te boeken”

10,0

Waardering: