Lasgo

Lasgo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lasgo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lasgo is een internationaal bekende dansgroep onder leiding van zangeres Jelle van Dael, met de beroemde producer Peter Luts die de band op creatieve wijze leidt. Oorspronkelijk opgericht in 2000, zwierf de Belgische dansgroep door hitlijsten over hun thuisland en door heel Europa, speelde in arena's en woonde talloze tv- / radioshows bij.

Na onmiddellijk internationaal succes met hun single 'Something', schoot Lasgo naar de top met verschillende charttoppers in the pocket.

De groep verkocht meer dan vijf miljoen exemplaren van hun albums Some Things, Far Away en Smile, en na het winnen van 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (UK) en een BMI Award (VS), trad de groep overal op Europa, maar ook de VS, Brazilië, Canada, Australië en Azië.

Toen producer Peter Luts en tv-station JIM in 2008 op zoek gingen naar een nieuwe zanger voor Lasgo, hadden ze nooit gedacht dat ze zo'n geweldige leading lady als Jelle van Dael zouden vinden. In slechts enkele jaren veroverde Jelle de hitlijsten en slaagde erin een graag geziene tv-host te worden.

Ik aarzelde geen moment om de (Let's Go Lasgo) -wedstrijd in te gaan, zegt ze. Dit avontuur heeft mijn leven veranderd. En hoe! Elk lied dat Lasgo uitbrengt, komt rechtstreeks in de hitlijsten en elke week gaat Jelle van podium tot podium in België en in het buitenland om het publiek te verbazen met haar kracht en charmes. Je kunt haar regelmatig op tv zien. In 2010 was ze een van de meest opvallende dansers op de Belgische versie van Strictly Come Dancing. Onlangs trad ze toe tot de kern van VJ-team van JIM. 

Boeken of een optie plaatsen voor Lasgo?

Voor meer informatie over Lasgo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lasgo

Deze act is bekeken door 17019 mensen

Specificaties van Lasgo

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Lasgo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lasgo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.