Lasgo

Lasgo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lasgo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lasgo: Decennialang drijvende kracht in de internationale dancescene

Met onvergetelijke hits zoals ‘Something’, ‘Alone’, 'Surrender’, ‘Pray’ en ‘Gone’, heeft Lasgo zich meer dan twee decennia lang gevestigd als een absolute topper in de wereld van internationale dance. Ontdek de wereldwijde aantrekkingskracht en groeiende fanbase die blijkt uit meer dan 1,4 miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars en meer dan 100 miljoen streams voor hun monsterhit ‘Something’.

Lasgo 2024: Nieuwe bezetting, nieuwe energie

In 2024 betreedt Lasgo niet alleen het toneel met een nieuwe, opwindende show, maar ook met hun nieuwste aanwinst: de extreem getalenteerde Nederlandse zangeres Nikki Born (25). Een krachtige combinatie van hits, de eurodance-revival, digitale platformgroei en charismatische frontvrouw Nikki Born maken Lasgo een onmisbare kracht en een buitengewoon spektakel voor elk dance event.

De Revival van Eurodance: Lasgo's nieuwe avontuur

De stevige opleving van de eurodance inspireerde medeoprichter en voortdurende kracht achter Lasgo, Peter Luts, om op zoek te gaan naar een nieuwe, jonge frontvrouw. Samen met de bekende Belgische dj-producer Jef Martens (Basto), bekend van wereldwijde hits, waaronder 'Scream & Shout' van Will.I.Am en Britney Spears, bereidt Lasgo zich voor op een nieuw muzikaal avontuur.

Nikki born: De nieuwe stem van Lasgo

Ontdek de keuze voor de nieuwe zangeres, de Nederlandse Nikki Born (25), die indruk maakte met haar dynamische podiumprésence, unieke charisma en vooral haar indrukwekkende stemgeluid. Nikki staat klaar om internationaal te touren met Lasgo, en de eerste single met haar als zangeres staat al in de startblokken.

Lasgo's onwaarschijnlijke succesverhaal gaat door

Met frontvrouw Nikki, een energieke nieuwe show en gloednieuwe muziek op komst, is Lasgo helemaal klaar om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan hun onwaarschijnlijke succesverhaal. Blijf op de hoogte van deze iconische danceformatie die grenzen blijft verleggen en nieuwe muzikale horizonten verkent.

Boeken of een optie plaatsen voor Lasgo?

Voor meer informatie over Lasgo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lasgo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19267 mensen

Specificaties van Lasgo

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Lasgo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lasgo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.