Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Carolina Dijkhuizen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De afgelopen jaren was Carolina Dijkhuizen voornamelijk te zien in het theater in diverse hoofdrollen waaronder de musicals ‘Sister Act’, ‘Dreamgirls’, ‘Musicals in Concert’ en ‘The Bodyguard’. Momenteel tourt ze door heel Nederland samen met Lenette van Dongen en Cystine Carreon en de musical ‘Vamos’

Carolina is naast het theater bekend van diverse tv programma's

Op TV kennen we haar, naast haar deelname aan Expeditie Robinson, ook van “Wie is de Mol?’, ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en “The Big Music Quiz. En als actrice was zij te zien in series als ‘Moordvrouw’, ‘Charlie’, ‘Spoorloos Verdwenen’ en ‘Spangen’. Vorig jaar bracht Carolina haar debuutalbum ‘More Than A Woman, A Tribute To Bee Gees’ uit.

Carolina zingt de mooiste musicalsongs

Carolina heeft haar eigen Dance Classics-show met dansers waarin zij hits zingt van diva’s als Donna Summer, Jennifer Lopez, Robin S, Kelly Rowland en Whitney Houston. Maar ook de musical liefhebber kan haar boeken met pianist en zingt zij een selectie van de mooiste musicalsongs uit oa Aida, Lion King, The Bodyguard en Annie.

Boeken of een optie plaatsen voor Carolina Dijkhuizen?

Voor meer informatie over Carolina Dijkhuizen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Carolina Dijkhuizen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21064 mensen

Specificaties van Carolina Dijkhuizen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid, inclusief monitors
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Carolina Dijkhuizen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Carolina Dijkhuizen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.