Kleinste Karaoke-Bar op Wielen

Kleinste Karaoke-Bar op Wielen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kleinste Karaoke-Bar op Wielen.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van buiten is het een doodgewone caravan, maar binnen is het één groot feest. Veeg de kattenstaarten opzij en daar sta je: in de kleinste bruine kroeg ter wereld. Ome Sjaak en ome Joop draaien in de tot bruine kroeg omgebouwde Feestcaravan Nederlandstalige hits en klassiekers. Gasten hoeven vanaf hun barkruk maar één ding te doen: ongegeneerd hard meezingen.

Waar het feest ook plaatsvindt; de Feestcaravan kijkt altijd uit over de Amsterdamse grachten

Aan de wanden hangen grootmoeders wijsheden en oude LP’s en de bar is verlicht met ouderwetse lampenkapjes. Alleen de 24 inch LCD-schermen en twee microfoons verraden dat in deze kroeg niet gedronken, maar gezongen wordt.

Feestcaravan is goud

Decorateur Sjors en eventmanager Joep bundelden eind 2016 hun krachten en bouwden een authentieke Kip caravan uit 1967 om tot bruine kroeg op wielen. Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards in februari 2017 kreeg de Feestcaravan haar vuurdoop. Eventorganisatoren die de kleinste karaokebar van Nederland wisten te bereiken via de geheime sluis, stonden na een aantal nummers stomend van nieuwe energie weer buiten. 

Zingen zonder zorgen

Sindsdien rijdt de caravan van feestje naar feestje, van bruiloft tot bedrijfsevenement. Het geheim achter het succes? “Acht vierkante meter caravan biedt precies genoeg bescherming aan feestgangers die stiekem wel willen zingen, maar niet af willen gaan bij hun collega’s,” legt Joep, alias ome Joop, uit. En uiteraard zijn de DJ en de insmijter zelf van onschatbare waarde. “Naast ons oerinstinct om muzikale feestjes te bouwen, hebben we allebei ruim 15 jaar ervaring in de evenementenbranche. We kennen het klappen van de zweep, dat scheelt eventorganisatoren een hoop geregel.”

Karaoke als verbinder

Wie denkt dat karaoke alleen maar plat vermaak is voor Japanners, zal verbaasd opkijken wanneer hij hoort dat de ‘uitvinder’ van karaoke, Daisuke Inoue, in 2004 de Ig Nobelprijs voor de vrede kreeg. Hij had een nieuwe manier gevonden om mensen elkaar te laten tolereren. Een mooiere boodschap kun je je personeel niet meegeven tijdens het komende (nieuwjaars)feest. 

Boeken of een optie plaatsen voor Kleinste Karaoke-Bar op Wielen?

Voor meer informatie over Kleinste Karaoke-Bar op Wielen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kleinste Karaoke-Bar op Wielen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24778 mensen

Specificaties van Kleinste Karaoke-Bar op Wielen

  • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,50 per km. va. Houten (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Kleinste Karaoke-Bar op Wielen

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

CuraMare

  • Door: Roos Wielhouwer
  • Locatie: Dirksland
  • Datum:

Prijzig, maar heel erg leuk

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Kleinste Karaoke-Bar op Wielen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kleinste Karaoke-Bar op Wielen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.