Stormtrooper

Stormtrooper boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stormtrooper.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stormtroopers, ook wel imperial stormtroopers, zijn de infanteristen van het Galactisch Keizerrijk in het fictieve Star Warsuniversum. Stormtroopers is Engels voor stoottroepen. De Keizerlijke Stormtroopers zijn de opvolgers van de Republikeinse Clone Troopers.

Nu te boeken voor evenementen - een echte Stormtrooper

Stormtroopers zijn herkenbaar aan hun witte 18-delig harnas. Het harnas wordt over een zwart pak gedragen dat temperatuur-regelend is. Het harnas bevat onder meer een gordel met reservekrachtcellen voor hun pistool, een enterhaak en kabel. Hun helmen bevatten filters wat hen beschermt tegen biologische of chemische wapens. 

Boek nu een Stormtrooper voor een Meet & Greet

Je kunt op de foto met dit Star Wars icoon. Super leuk voor evenementen die een tikkie sience fiction als thema hebben. 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Stormtrooper?

Voor meer informatie over Stormtrooper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stormtrooper

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24846 mensen

Specificaties van Stormtrooper

  • Tijdsduur: Maximaal 4 uur.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Stormtrooper

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Stormtrooper kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.