Toy-Box

Toy-Box boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Toy-Box.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Toy-Box was een Deense dance-groep, die eind jaren 90 van de 20e eeuw enkele grote successen scoorde. Toy-Box bestond uit Amir El Faki en Anila Mirza.

Hun eerste grote hit was Tarzan & Jane

Die in het voorjaar van 1999 op de tweede plaats in de Nederlandse hitparades kwam. Hun volgende single Best friend werd in de zomer van dat jaar een nummer 1-hit. Hierna scoorde de groep nog een kleine hit met The Sailor Song. Opvallend aan deze singles, die overigens alle drie afkomstig waren van het debuutalbum Fantastic, was het feit dat elke CD een eigen geurtje had als je er overheen wreef. Zo rook Tarzan & Jane naar de jungle en Best Friend naar de ruimte.

De muziek van Toy-Box bestond uit catchy eurodance-melodietjes met daarbij teksten over kinderlijke thema’s. 

Ook bijhorende videoclips straalden kinderlijkheid uit. Feitelijk borduurde de groep voort op de populariteit van de eveneens Deense groep Aqua. Zowel de muziekstijl, de stijl van de videoclips als de opbouw van de band (een vrouw met hoge stem en een man met erg lage stem) waren gelijk aan die van Aqua. Beide groepen worden tot hetbubblegum-genre gerekend.

Boeken of een optie plaatsen voor Toy-Box?

Voor meer informatie over Toy-Box kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Toy-Box

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23117 mensen

Specificaties van Toy-Box

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Toy-Box

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Toy-Box kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.