Een Muzikale Revue

Een Muzikale Revue boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Een Muzikale Revue.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Muzikale Revue is een sfeervol seniorenprogramma vol entertainment en muziek.

De revue wordt ingeleid door een heerlijk openingsnummer op een 'Vegas' achtige manier, gevolgd door een openingssketch met alle acteurs.

Dan volgt het item 'raad een lied of niet!' 

Deze scene wordt ondersteund door audio en visuals voor het publiek (middels led schermen of beamer) met natuurlijk liedjes uit de goede oude tijd. En omdat het publiek zo lekker meezingt gaan de acteurs gezellig verder met nog meer muziek, namelijk karaoke. Uiteraard kan het publiek de tekst van het lied meelezen op de schermen.

Vervolgens volgt er een medley van Willeke Alberti (is aan te passen) en een zeer humorvolle sketch in 'het park' ondersteund met de mooie oude liederenzoals 'In een rijtuigje' en 'Op een mooie pinksterdag'.
Onze getalenteerse zangeres sluit het laatste deel voor de pauze af met vragen over de liefde en het mooie lied 'Ik hou van jou' van Gordon.

Na de pauze wordt er geopend met het nummer 'Als de zon schijnt' 

De actuers vervolgen de variété met natuurlijk een aantal grappige sketches ondersteund met bijpassende liedjes, een goochel act die helemaal mis gaat en een quiz welke gebaseerd is op de stad of het dorp waar de revue plaatsvindt. Er wordt uiteindelijk afgesloten met een heerlijke medley waarbij de polonaise zeker niet geschuwd wordt.

Bijzondere bepalingen - Een Muzikale Revue

  • Scenes kunnen gewijzigd worden in het script.
  • De show is op basis van inprikken ( er moet dus geluid aanwezig zijn op de locatie)

Boeken of een optie plaatsen voor Een Muzikale Revue?

Voor meer informatie over Een Muzikale Revue kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Een Muzikale Revue

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Senioren Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20660 mensen

Specificaties van Een Muzikale Revue

  • Tijdsduur: 2 x 50 min + pauze binnen 2 uur.
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Leeftijd: Senioren 60+
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Een Muzikale Revue

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Een Muzikale Revue kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.