The Originals

The Originals boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Originals.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Originals zijn een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. 

Welke liedje je ook wil horen, The Originals spelen het direct voor je.

De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummer die ze door het hele land ten gehore brengen. Met hun onovertroffen interactieve shiw verovert de band elk publiek. Ze spelen op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs live vanuit de radiostudio van De Coen & Sander Show. Ze zetten met hun muziek, led-schermen en animaties op maat een spectaculaire en interactieve show neer.

The Originals - Muzikale Top Coverband

De optredens van de band zitten vol humor, muzikale capriolen en toffe showelementen, zoals het opvallende ledscherm. Muzikaal gezien is The Originals een top coverband. Liedjes krijgen hun eigen draai, worden vol overgave gebracht (uit het koppie, dus geen iPads op het podium) en sommige covers klinken haast beter dan het origineel. Ze worden ook niet voor niets regelmatig aangekondigd als ‘De beste coverband van Nederland’.

De Partyband voor iedere plek

Ook gaat de band veel verder dan elke party coverband. Want door hun flexibiliteit, onuitputtelijke repertoire en jarenlange ervaring passen ze zich naar wens aan in elke setting, elke sfeer en elk publiek. The Originals speelt elektrisch én akoestisch, als voorprogramma, tussenact of gewoon avondvullend. Wat voor event je ook organiseert, met de beste coverband van Nederland in huis eindigt het altijd in een groot feest!

Boeken of een optie plaatsen voor The Originals?

Voor meer informatie over The Originals kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Originals

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27917 mensen

Specificaties van The Originals

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 5 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Originals

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Originals kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.