Winfried Table Magic

Winfried Table Magic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Winfried Table Magic.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Winfried kreeg landelijke bekendheid door het SBS6 TV programma De nieuwe Uri Geller, en vervolgens jaren als vaste gast bij het RTL 8 TV programma de Schatkamer. Deze internationale top illusionist won prijzen en awards. Hij was te zien o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Japan, U.S.A. en in buitenlandse en Nederlandse attractieparken. Een van de vele hoogtepunten in zijn carrière tot nu toe, was het optreden voor de Koninklijke Familie van Monaco.

Illusies op de vierkante centimeter

Master illusionist Winfried is al meer dan 28 jaar niet van de internationale podia af te slaan. Hij is gek op het persoonlijke contact met zijn publiek en daarom heeft hij de stap gezet om zijn groot op gezette podium optredens, nu ook te vertalen naar magie bij u aan tafel. Op een eigentijdse, sympathieke manier toont hij zijn vingervlugheid en passie, in een krachtig optreden vol van energie. Hij zal u verbazen met zijn magie, frisse en jonge uitstraling!
 
Beleef zijn onnavolgbare illusies op de vierkante centimeter.

Boeken of een optie plaatsen voor Winfried Table Magic?

Voor meer informatie over Winfried Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Winfried Table Magic

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21222 mensen

Specificaties van Winfried Table Magic

  • Tijdsduur: 2 x 45 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Eindhoven
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Winfried Table Magic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Winfried Table Magic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.