The Outhere Brothers

The Outhere Brothers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Outhere Brothers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Risqué-rappers de Outhere Brothers werd in 1987 in Chicago opgericht.
Bestaande uit tekstschrijver Malik en producer / remixer Hula. 

De Outhere Brothers debuteerde in 1995 met de single 'Boom Boom Boom'. 

Een single die vier weken bovenaan de Britse hitlijsten stond en meer dan een miljoen keer verkocht werd in Europa.  Toen de opvolger 'Do not Stop (Wiggle Wiggle)' ook de nummer één positie in Groot-Brittannië bereikte, werden de Outhere Brothers slechts de derde act in de Britse geschiedenis die een back-to-back charttopper scoorde met hun eerste twee releases. 
A full-length, 1 Polish, 2 Biscuits and a Fish Sandwich verschenen ook in 1995, een jaar later gevolgd door The Party Album. Het derde album van de Outhere Brothers, The Other Side, verscheen in 1997.
 

Boeken of een optie plaatsen voor The Outhere Brothers?

Voor meer informatie over The Outhere Brothers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Outhere Brothers

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32927 mensen

Specificaties van The Outhere Brothers

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Outhere Brothers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Outhere Brothers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.