Bennie Solo

Bennie solo Boeken of Inhuren? | JB Productions Hans Peter van Velthoven

Bennie Solo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bennie Solo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bennie Solo: De Top Entertainer voor Elke Gelegenheid

Met Bennie Solo haal je niet zomaar een entertainer in huis, maar een ware alleskunner. Hij is zanger, komiek, spelleider en een liefhebber van het vrouwelijk gezelschap. Bennie Solo staat garant voor topentertainment, of het nu voor een kort optreden of een avondvullende show is. Maar dat is niet alles!

Bennie Solo, Single ..... maar nooit alleen!

Bennie Solo is niet gebonden aan één locatie. Of je nu op de camping, op het balkon, in een feesttent, in een buurttheater, tijdens een straatfeest, op je trouwlocatie, bij een personeelsfeest, een productlancering of waar dan ook bent, Bennie Solo is overal inzetbaar.

Bennie Solo mag dan "solo" heten, maar hij is nooit alleen. Hij weet hoe hij zijn publiek moet betrekken en laten lachen. Met Bennie Solo haal je niet alleen een entertainer in huis, maar een totaalervaring!

Een Show vol Muziek, Licht, Spelletjes en Humor

Bennie Solo levert een knettergekke, wervelende show met live muziek, spetterende lichteffecten, interactieve spelletjes, bijzondere effecten en bovenal een onuitputtelijke dosis humor en plezier.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Bennie Solo?

Voor meer informatie over Bennie Solo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bennie Solo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31753 mensen

Specificaties van Bennie Solo

  • Tijdsduur: 1 x 35 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Bennie Solo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bennie Solo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.