The Great Zoltar

The Great Zoltar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Great Zoltar.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Komt dat zien! Komt dat zien! De grote Zoltar voorspelt uw toekomst. Ziet deze er rooskleurig uit of hangen er donkere wolken boven uw hoofd?

Een ouderwetse kermiskast roept veel vragen en nieuwsgierigheid op… gooi de gouden munt in de muntproever en het gordijntje gaat open… de grote Zoltar verschijnt!

Hij zal de toekomst live voorspellen

Een hilarische act gebaseerd op de bekende fortune teller machines zoals deze in pretparken en speelhallen te vinden zijn. Een kermisklant spreekt u aan, durft u uw toekomst te laten voorspellen door de grote Zoltar? Probeer het maar...

De Grote Zoltar zal worden gespeeld door 2 acteurs. De imposante kermiskast is 2,30 hoog en bevat geluid, licht en watereffecten. Als afsluiter ontvangt de passant zijn of haar voorspelling op een kaartje, hierop kan tegen een kleine meerprijs ook het logo van het winkelcentrum / evenement gedrukt worden. 

Boeken of een optie plaatsen voor The Great Zoltar?

Voor meer informatie over The Great Zoltar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Great Zoltar

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8079 mensen

Specificaties van The Great Zoltar

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Great Zoltar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Great Zoltar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.