Boy George Look a Like

Boy George Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Boy George Look a Like.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Dutch Boy George begon zijn carrière in 1987 door deel te nemen aan de Soundmixshow, waar zijn opvallende gelijkenis met Boy George meteen in het oog sprong. Niet alleen zijn uiterlijk is sprekend, maar ook zijn stem lijkt werkelijk een kopie van de echte Boy George. Als dubbelganger van Boy George is hij een veelgevraagde artiest op jaren '80 feesten en evenementen, waar hij de nostalgische sfeer van die tijd tot leven brengt.

De grootste hits van Boy George en Culture Club live gezongen

Tijdens zijn optredens komen de grootste hits van Boy George, de leadzanger van Culture Club, live voorbij. In een set van 30 minuten zingt de Boy George lookalike hits als "Do You Really Want to Hurt Me", "Church of the Poison Mind", "Karma Chameleon", "Time", "Victims", en "I Just Wanna Be Loved". Dit alles wordt live uitgevoerd en gezongen, zonder gebruik te maken van play-back. Laat je verrassen door deze geweldige imitator en geniet van een onvergetelijke reis terug naar de iconische jaren '80!

Boeken of een optie plaatsen voor Boy George Look a Like?

Voor meer informatie over Boy George Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Boy George Look a Like

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27747 mensen

Specificaties van Boy George Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Boy George Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Boy George Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.