Liesl von Possenhofen

Liesl von Possenhofen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Liesl von Possenhofen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Liesl von Possenhofen mag zeker niet ontbreken op je Oktoberfeest. Tijdens haar 30 minuten durende optreden komen alle bekende schlagerhits voorbij: Atemlos, Ich bin wie Du, 1000 mal belogen, Ein festival der liebe, maar ook meedeiners als het Kufstein lied of Sierra Madre. Kortom,  Liesl brengt een half uur feest!

Liesl von Possenhofen live de beste Schlagerhits

Als regelrechte afstammeling van die Kaiserin Sissi, bezit Liesl von Possenhofen als achter-achter-achter nicht, ook daadwerkelijk adelijk bloed.Wie ziet de overeenkomsten niet; een prachtige verschijning, mooi blonde lokken en bovenal een pracht van een stem! Liesl von Possenhofen is dus niet alleen gezegend met een adelijk achtergrond, maar ook nog eens met een flinke dosis muzikaliteit! Gekleed in Dirndl en lange blonde vlechten betreedt zij ook jouw Oktoberfest en brengt live de beste schlagerhits.

Boeken of een optie plaatsen voor Liesl von Possenhofen?

Voor meer informatie over Liesl von Possenhofen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Liesl von Possenhofen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oktoberfeest Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23235 mensen

Specificaties van Liesl von Possenhofen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Liesl von Possenhofen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Liesl von Possenhofen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.