Black Tie Monkey Squad

Black Tie Monkey Squad boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Black Tie Monkey Squad.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met het boeken van Black Tie Monkey Squad ben je gegarandeerd van een geweldige avond met hoogstaand entertainmentgehalte.

“One of a kind, high energy, internationaal en interactie”, aldus Black Tie Monkey Squad.

Zo omschrijven zij zichzelf. Eigenlijk zijn dit wel alle aspecten die er voor zorgen dat om ver geblazen wordt. Deze band bestaat met een aantal bekende muzikanten met een groot talent, jarenlange podium ervaring, veel energy en passie. Het woord ‘coverband’ zet je gelijk in een ander daglicht.

De BTMS leden bestaan uit: Rudy, Femke, Joshua, Martin en Tommy. Zij kunnen zeker ingeschaald worden bij de grootste uit de entertainmentwereld en hebben daarom ook al vele mooie projecten achter hun naam mogen schrijven. Naast samenwerking met verschillende Nederlands bekendste artiesten of spelen op een hoog niveau in binnen- en buitenland. Niets is te gek voor deze band.

Deze band mag je zeker meerekenen in de top van het entertainmentcircuit.

Je zou deze leden misschien nog herkennen van de bekende formatie BEAT IT. Black Tie Monkey Squad is een samenwerking aangegaan met Robin Wesley. Hij is een Musical Director/Producer. Door deze samenwerking is Black Tie Monkey Squad gelanceerd in Nederland. Robin is in de band verantwoordelijk voor de sound, creativiteit en de live show. Door dit alles heeft Black Tie Monkey Squad dadelijk zijn internationale “BTMS-sound” gecrëeerd.

In deze show worden de hits van nu afgewisseld met Pop, R&B, Dance, Rock en 90’s. Een muzikale avond waar je van begin tot eind indruk van bent.

Boeken of een optie plaatsen voor Black Tie Monkey Squad?

Voor meer informatie over Black Tie Monkey Squad kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Black Tie Monkey Squad

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Orkesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21686 mensen

Specificaties van Black Tie Monkey Squad

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. of 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: incl. tot 600 personen
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Black Tie Monkey Squad

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Black Tie Monkey Squad kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.