Bobslee - Simulator

Bobslee - Simulator boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bobslee - Simulator.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Bobslee simulator is in Nederland ontworpen en gebouwd. De originele tweemansbob uit Duitsland staat op een contructie waarbij de 2 deelnemers samen met werken om de snelste tijd neer te zettenn.
De bobslee piloot zit voorin om de originele besturing te bedienen. De 'remmer' loopt tijden de start op de  loopband om de bob aan te duwen. Deze loopband is via interface geschakeld aan de software. Hoe harder deze rent, hoe sneller de start.

Ervaar hoe het is om keihard met een Bobslee een parcours af te leggen

De weergave kan via LCD of grootbeeld projectie zodat men IN de baan zit. Inclusief audio van het publiek langs de baan voor een spektakulaire afdaling afdaling. Stap in de bob van het Nederlandse team en zet de snelste tijd van de dag.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Bobslee - Simulator?

Voor meer informatie over Bobslee - Simulator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bobslee - Simulator

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winter Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29609 mensen

Specificaties van Bobslee - Simulator

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,85 per gereden km. vanaf Heemstede
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bobslee - Simulator

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bobslee - Simulator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.