Bobslee - Simulator Virtual Reality

Bobslee - Simulator Virtual Reality boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bobslee - Simulator Virtual Reality.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een rit maken in een bobsleebaan met een echte bobslee. Een parachutesprong maken terwijl je eigenlijk op een beursstand staat. Een ruimte reis ervaren terwijl je eigenlijk gewoon op een bedrijfsfeest bent of in een echte Formule 1 auto plaatsnemen en ervaren wat  Max Verstappen meemaakt tijdens een race? De Virtual reality units van JB Productions maken het mogelijk. Wij nemen je mee naar plaatsen en situaties die je voor onmogelijk hebt gehouden. Levensecht.

Een Bobslee avontuur samen met de oculus rift is as close as you can get to the real thing!

JB Productions maakt gebruik van Oculus Rift headsets en de meest geavanceerde computers. Deze staan garant voor een super scherpe 3D weergave. Samen met een stereogeluid en diverse effecten wordt de gebruiker ondergedompeld in een zeer indrukwekkende, geloofwaardige wereld. Een virtuele wereld wel te verstaan. JB Productions beschikt over drie Virtual Reality units met elk een ruim scala aan thema’s.

Kijk om je heen en ervaar de snelheid van een afdaling. 

Neem plaats in deze originele fel oranje bobslee en maak de rit van je leven ! Alsof je zelf aan aan de stuurlijnen zit van een olypische afdaling. 

Boeken of een optie plaatsen voor Bobslee - Simulator Virtual Reality?

Voor meer informatie over Bobslee - Simulator Virtual Reality kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bobslee - Simulator Virtual Reality

Deze act is bekeken door 18310 mensen

Specificaties van Bobslee - Simulator Virtual Reality

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,65 per gereden km. vanaf Heemstede