Crazy Acoustics

Crazy Acoustics boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Crazy Acoustics.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Crazy Acoustics is een muzikantenpool van 6 professionele muzikanten die hun sporen hebben verdiend bij tal van bekende bands zoals Anouk, The Dutch Eagles, Van Velzen, The Nits, Gruppo Sportivo, Veldhuis&Kemper, etc). Zij spelen in diverse samenstellingen de grote hits uit de Top 2000 op akoestisch instrumenten.

Akoestische muziek

Na jarenlang versterkt op grote podia te hebben gestaan herontdekten zij de akoestische muziek en sluiten daarbij naadloos aan bij de nieuwe trend die al een tijdje is ingezet om als muzikant weer ‘back to basic’ te gaan. Door het succes van programma’s als de 2metersessies en de ruime aandacht voor akoestische muziek in “De Wereld Draait door”  is deze vorm van muziek maken weer helemaal terug.

De basisbezetting van Crazy Acoustics is gitaar/zang en contrabas/zang.
Naast een uitgebreid singer/songwriter repertoire durven de muzikanten het gerust aan om met minimale middelen rock nummers uit te voeren van groepen als U2, Rolling Stones, Michael Jackson en Nirvana.

Nederlandstalig repertoire

Ook het Nederlandstalige repertoire wordt door Crazy Acoustics zeker niet geschuwd.  De bekende nummers van De Dijk, Herman van Veen, Jan Smit, Doe Maar en Blof staan allemaal op het repertoire. 

Boeken of een optie plaatsen voor Crazy Acoustics?

Voor meer informatie over Crazy Acoustics kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Crazy Acoustics

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16339 mensen

Specificaties van Crazy Acoustics

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 3 uur
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Crazy Acoustics

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Crazy Acoustics kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.