DJ Otzi Double

DJ Otzi Double boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Otzi Double.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zijn leven is muziek aldus de in de regio Munsterland geboren Uwe Engel. Als kleine jongen zong  hij al door de straten van zijn geboortestad. 

Enige tijd later leidden de straten van zijn geboortestad hem uit, de wijde wereld in.

Op alle vijf continenten van de aarde werkte hij als animator en zo kreeg hij de kans om alle avonden aan zijn zangcarriere te werken en deze tot in detail te professionaliseren.

In 2006 verscheen zijn eerste single 'Engel sind fur dich da und Ich will dein Engel sein'. Vele singles volgden als o.a.: Herzen haben Flugel, Fiesta Mexicana, Rutsch doch was naher, Fur Gabi tu ich alles. En nieuw toegevoegd in 2017, zijn eerste album met daarop de uitgebrachte single: Auf der Alm da gibt's a Sund.

Op vele grote evenementen, shows en gala's treedt Uwe Engel op als DJ-Otzi Double.

Met veel charme, enthousiasme en humor entertaint hij zijn publiek en wordt hij  aangeduid als de meest succesvolle DJ Otzi afgezien van het origineel. Deze show kan op aanvraag ook geboekt worden met danseressen.

Tegenwoordig presenteert Uwe Engel zichzelf niet alleen als een DJ Otzi double maar heeft hij ook een succesvolle solocarriere met zijn Uwe Engel Show. Het groeiende aantal fan is enthousiast over de diversiteit en de charme van de sympathieke zanger, die zijn publiek steeds weer opnieuw verrast en vermaakt.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Otzi Double?

Voor meer informatie over DJ Otzi Double kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Otzi Double

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oktoberfeest Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16608 mensen

Specificaties van DJ Otzi Double

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten, 1 x 40 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Otzi Double

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Otzi Double kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.