Nieuwe Single - Temming en Temming

21/07/2017

Jarenlang was het een thema bij het publiek; wanneer zouden Erna en Danny Temming officieel een duo gaan vormen? Deze Utrechters, broer en zus en opgegroeiend in een muzikaal gezin, waren namelijk al veelvuldig samen op de bühne te vinden maar tot een samenwerking op de plaat was het tot vorig jaar nog niet eerder gekomen.

Ze debuteerden echter succesvol als Temming & Temming in 2016

En lanceerden achtereenvolgens de uitstekend opgepikte singles ‘Zomerliefde’ en ‘Kijkje in mijn ogen’. Meteen ook volgde de belofte dat in 2017 een album van het kersverse duo gaat uitkomen.

Voor het zover is, brachten de Temmings afgelopen week aweer een nieuwe single uit

Een nieuwe single met de titel ‘Vandaag’. Het nummer is afkomstig uit de pen van Frank Verkooyen die net als de voorgangers weer verantwoordelijk is voor de productie ervan. Echt een plaat met een hoog meezinggehalte en eentje die zorgt voor een uitgelaten, opgeruimde en vrolijke stemming. “Wij zijn super enthousiast over dit liedje”, zo legt Erna uit. De essentie van deze vlotte en gezellige meezinger, uitgekomen via Nationale Artiesten Parade is dan ook: Maak van elke dag een feest!

Boeking of een optie plaatsen voor Temming & Temming

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Temming & Temming kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.