Temming & Temming

Temming & Temming boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Temming & Temming.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jarenlang was het een thema bij het publiek; wanneer zouden Erna en Danny Temming officieel een duo gaan vormen? Deze Utrechters, broer en zus en opgegroeiend in een muzikaal gezin, waren namelijk al veelvuldig samen op de bühne te vinden maar tot een samenwerking op de plaat was het tot vorig jaar nog niet eerder gekomen.

Ze debuteerden echter succesvol als Temming & Temming in 2016 

En lanceerden achtereenvolgens de uitstekend opgepikte singles ‘Zomerliefde’ en ‘Kijkje in mijn ogen’. Meteen ook volgde de belofte dat in 2017 een album van het kersverse duo gaat uitkomen.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Temming & Temming?

Voor meer informatie over Temming & Temming kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Temming & Temming

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 35188 mensen

Specificaties van Temming & Temming

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Temming & Temming

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Temming & Temming kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.