Vaderdag - Cover Fotoshoot

Vaderdag - Cover Fotoshoot boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vaderdag - Cover Fotoshoot.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Altijd al eens op de cover van een magazine willen staan... nu kan dit.

We hebben een aantal super leuke en stoere covers van magazine's gemaakt. Covers waar vaders prima inpassen. In de fotostand gaan de vaders klaarstaan voor een witte achtergrond of een mooie poster die door u opgehangen wordt. Maar ze kunnen bijvoorbeeld ook voor een mooie auto gaan staan. Na het maken van de foto, wordt het ontwerp van de cover over de foto heen gemonteerd. Zo ontstaat de foto met vader op de cover !

Super stoere fotoactie voor Vaderdag.

Natuurlijk hoeft niet per see vader op de cover. Het is ook super leuk wanneer de kids op de cover staan. Hartstikke leuk om cadeau te geven aan papa. Zijn kids op de voorkant van zijn favoriete magazine.

In het fotoalbum vindt je voorbeelden van deze Cover Fotoshoot.

De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen.

Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie

Onze unieke foto’s hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Via onze website kunnen foto’s eenvoudig worden gedeeld, gratis gedownload en gratis verstuurd worden als e-card!

Boekingsgegevens :

 • Inclusief fotograaf
 • Indien nodig inclusief mobiele fotostudio met greenscreen
 • Inclusief 150 direct-klaar foto's van 13 x 18 cm met een maatwerk opmaak van uw magazine
 • Benodigde afmetingen zijn flexibel, bij gebruik van een greenscreen of mobiele fotostudio dient minimaal 5 x 3 m vrij te zijn, met een vrije hoogte van 2,5 m
 • De locatie dient overdekt te zijn
 • Stroom: 1 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère

Boeken of een optie plaatsen voor Vaderdag - Cover Fotoshoot?

Voor meer informatie over Vaderdag - Cover Fotoshoot kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vaderdag - Cover Fotoshoot

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Vaderdag Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22435 mensen

Specificaties van Vaderdag - Cover Fotoshoot

 • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Vaderdag - Cover Fotoshoot

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vaderdag - Cover Fotoshoot kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.