Zijn jullie klaar voor 2 Unlimited!

23/06/2017

2 Unlimited veroverde in de jaren 90 de hitlijsten met 20 miljoen verkochte albums en Gouden en Platina Awards wereldwijd!

Ook deze zomer staan ze weer op de grootste 90’s festivals.

Met vele grote hits zoals ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’, ‘Jump For Joy’, ‘Tribal Dance’ en ‘Get Ready For This’ is 2 Unlimited nog steeds het meest succesvolle export product van de jaren 90. De agenda van 2 Unlimited in 2017 zit vol met grote festivals en 90’s party’s!

2017 is onvergetelijk van start gegaan!

Ze gingen “down under” voor een geweldige tour door Australië, waar ze hun Australische fans weer hebben mogen ontmoeten bij meerdere concerten in Perth, Adelaide, Melbourne, Darwin, Brisbane en Sydney. Samen met Real McCoy, Dr. Alban en Technotronic hebben ze er een fantastische tour van gemaakt en ze kunnen niet wachten om weer terug te gaan naar Australië!

Na deze trip ging het tourleven van 2 Unlimited gewoon weer verder door Europa en Rusland.

Ze stonden op de vetste podia van Duitsland tot  Litouwen, van Rusland tot Spanje en hadden zelfs een 90’s tour-weekend in Tsjechië. Begin juni stonden ze op alle drie de locaties van The Flying Dutch en nu zijn ze klaar voor deze zomer. 2 Unlimited is headliner in Denemarken en Zweden bij de Vi Elsker 90erne (We Love The 90’s) Tour en daarnaast nog bij vele andere festivals!

Boeking of een optie plaatsen voor 2 Unlimited

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 2 Unlimited kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.