Mondriaan

Mondriaan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mondriaan.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze unieke dans act is speciaal ontwikkeld voor het seizoen van 2017, wat als thema Mondriaan & Dutch Design draagt, ter ere van dit kunstzinnig genie van Nederlandse bodem, meester van de moderne kunst! 

De sierlijke danseressen vertellen hun verhaal door middel van indrukwekkende dansposes.

Piet Mondriaan zijn meest bekende werk komt uit zijn lijst gekropen. Twee ondeugende danseressen dansen de primaire kleuren uit hun hoekjes, huppelen horizontaal met hun hoedjes en vleien vrolijk met al hun vlakken en verticale lijnen. Met hun kralen, knipoogjes, hakken en hoge benen gaan de dames op zoek naar een abstract avontuur buiten de lijntjes wanneer ‘Compositie in rood, geel en blauw’ voor u van het doek wordt gedanst!

De choreografie draait om de lege zwarte lijst, waarin zij het bekende kunstwerk van Mondriaan tot leven wekken. De dansact is volledig in de stijl van Mondriaan en is met originele details uitgewerkt. De Mondriaan danseressen verzorgen dan ook een spetterend dansoptreden, geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Mondriaan?

Voor meer informatie over Mondriaan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mondriaan

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27821 mensen

Specificaties van Mondriaan

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur., 1 x 60 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Mondriaan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mondriaan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.