Feestduo DubbelDik

Feestduo DubbelDik boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Feestduo DubbelDik.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Feestduo DubbelDik is gegarandeerd jouw kei vette toevoeging voor elk geslaagd feest.

“Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist”!

Dit getalenteerde feestduo bestaat uit Remy en Chris. Zij werken veel samen in de entertainmentwereld en zijn als geen ander in staat om hun enthousiasme te vertalen naar hun publiek.

De naam DubbeldDik komt voort uit jarenlange vriendschap, de strijd tegen de kilo’s, maar is ook gewoonweg de achternaam van één van de twee mannen. Het motto is ‘Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist’. Alle ingrediënten voor een uitbundig feest!

Onvergetelijke Party

Tel daarbij op het enthousiasme en de aanstekelijke vrolijkheid van deze twee bloedgabbers en uw feest kan niet meer stuk. Net wat u nog nodig heeft om uw party onvergetelijk te maken.

Succes verzekerd!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Feestduo DubbelDik?

Voor meer informatie over Feestduo DubbelDik kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Feestduo DubbelDik

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25992 mensen

Specificaties van Feestduo DubbelDik

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Reiskosten: Inclusief 50 km. vanaf Dordrecht (v.v.), hierna 0,50 ct. per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Feestduo DubbelDik

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Feestduo DubbelDik kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.