Feestduo DubbelDik

Feestduo DubbelDik boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Feestduo DubbelDik.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Feestduo DubbelDik: Ongeëvenaard Feestplezier

Feestduo DubbelDik is niet zomaar een act; het is de ultieme toevoeging voor elk geslaagd feest! Met het pakkende motto "LIEVER TE DIK IN DE KIST, DAN WEER EEN FEESTJE GEMIST" brengen Remy en Chris een unieke dosis enthousiasme naar elk event. Ontdek hier waarom DubbelDik dé keuze is voor een onvergetelijke ervaring.

Dynamische Duo: Remy en Chris

Dit dynamische duo, bestaande uit Remy en Chris, brengt niet alleen muzikaal vuurwerk, maar ook een sfeer van jarenlange vriendschap, de strijd tegen de kilo's, en de creatieve naamgeving DubbelDik. Ontdek hoe deze twee vrienden hun energie omzetten in een onvergetelijk feest voor jouw publiek.

Voor Elk Evenement: DubbelDik Til het Naar een Hoogtepunt!

Of het nu een bruiloft, jubileum, verjaardag, XXL party, of bedrijfs/personeelsfeest betreft, DubbelDik garandeert een avond die naar een hoogtepunt wordt getild! Ontdek waarom dit feestduo de perfecte keuze is voor diverse evenementen en hoe zij de sfeer naar ongekende hoogtes brengen.

Flexibiliteit en Professionaliteit: Jouw Feest, Jouw Keuze

Feestduo DubbelDik biedt flexibele inzetbaarheid voor diverse evenementen. Met een prijs op aanvraag, inclusief passende geluidsinstallatie met technicus/geluidsman, brengen ze professionaliteit naar jouw feest. Ontdek hoe ze met in-ear systemen en draadloze handhelds mobiel door de zaal gaan, volledig deel uitmakend van het feestgedruis.

Thematische Verrijking: Maak Jouw Feest Uniek

DubbelDik gaat verder dan alleen muzikaal entertainment. Ze bieden thematische verrijking, of je nu Sinterklaas, de Kerstman, of andere ideeën wilt toevoegen. Bespreekbaarheid staat centraal, en DubbelDik maakt jouw feest uniek.

Speciaal Programma voor Verzorgingstehuizen: Een Feest der Herkenning

Voor verzorgingstehuizen biedt DubbelDik een speciaal programma. Ontdek hoe ze senioren in o.a. zorginstellingen een feest der herkenning bezorgen met de mooiste liedjes uit vervlogen tijden. Lees over hun erkende optredens bij verschillende verzorgingstehuizen en hoe DubbelDik blijdschap brengt met vrolijke klanken.

Boeken of een optie plaatsen voor Feestduo DubbelDik?

Voor meer informatie over Feestduo DubbelDik kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Feestduo DubbelDik

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27485 mensen

Specificaties van Feestduo DubbelDik

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Reiskosten: Inclusief 50 km. vanaf Dordrecht (v.v.), hierna 0,50 ct. per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Feestduo DubbelDik

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Feestduo DubbelDik kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.