Defano Holwijn

Defano Holwijn boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Defano Holwijn.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als je het dan toch over star-quality hebt: Défano Holwijn (23) hééft al een enorme fanclub die hem op de voet volgt. Met ruim 240.000 volgers op YouTube is hij één van de succesvolste vloggers van ons land, met ludieke filmpjes die hem overal en nergens brengen. 

Een uit de hand gelopen hobby, maar die komt hem uitstekend van pas als muzikant.

"Nu komt alles samen. Dat is heel mooi om te zien." De constante flow van filmpjes heeft hem de nodige discipline geleerd, wat voor zijn bijdrages aan Blauwdruk Boothprint bijzonder goed uitkomt. 

Net als in zijn vlogs wil hij ook als muzikant bovenal zichzelf zijn. 

"Die gekke teksten komen zomaar in me op. Het moet vlot, scherp en geinig zijn." Dat is in elk geval gelukt op de lekker ondeugende single Rewind. Dankzij Défano zal 'pompoensoep' nooit meer hetzelfde zijn. Ik moet heel hard lachen als ik dat nu ergens op het menu zie staan."

Boeken of een optie plaatsen voor Defano Holwijn?

Voor meer informatie over Defano Holwijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Defano Holwijn

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Social Influencers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20078 mensen

Specificaties van Defano Holwijn

  • Tijdsduur: Tijd op aanvraag
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Defano Holwijn

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Defano Holwijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.