STTRBSTN

STTRBSTN boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van STTRBSTN.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Fissa, fissa en nog veel meer fissa!

Party animals opgelet, want STTRBSTN – dat spreek je uit als ‘Stuiterbeesten’ – is met stip één van de meest energieke DJ/MC-acts van het moment.

Met opzwepende tracks, heupstimulerende mixtapes en knotsgekke shows zetten hij al sinds 2014 overal en nergens de boel op stelten! De eerste twee jaar van zijn carrière stonden hij al op ruim 200 events in Nederland, België en Frankrijk inclusief grote festivals waaronder Latin Village, Paaspop, Decibel, Dream Village, City of Dance, Sunset Festival én Amsterdam Dance Event. Van gezellige cafés en discotheken tot aan grote tentfeesten en festivals: STTRBSTN bouwt altijd een feestje, waar en met wie dan ook!

Muzikaal gezien wordt zijn sound regelmatig omschreven als Freestyle of Eclectic, maar zelf noemt hij het Fissastyle!

Want STTRBSTN is écht van alle markten thuis: van sexy deuntjes en populaire hits tot aan bekende meezingers en stevige beukplaatjes. Alles komt voorbij, maar dan allemaal in zijn eigen sausje gegoten. Daarnaast produceerd hij ook zelf muziek en dook hij eerder al de studio in met bekende namen als Lowriderz, Naffz, Onderkoffer en Pat B. Breakin’ Borders By Blending Beats!

In de afgelopen jaren heeft hij al een aardige fanbase weten op te bouwen die dagelijks blijft groeien. Vele muzikale collega's, zoals bijvoorbeeld zijn eigen jeugdidool The Darkraver, schuiven niet onder stoelen of banken dat ze graag muziek draaien van STTRBSTN. Veder is hij erg actief op social media en trakteert hij zijn fans, als dank voor alle support, regelmatig op gratis muziek. Zoals onlangs bijvoorbeeld de XL Music Pack met maar liefst 60 tracks.

STTRBSTN = FISSA²!

Boeken of een optie plaatsen voor STTRBSTN?

Voor meer informatie over STTRBSTN kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor STTRBSTN

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16599 mensen

Specificaties van STTRBSTN

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor STTRBSTN

Voor meer informatie en beschikbaarheid van STTRBSTN kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.