Chiel Oranje en Fred de Braak

Chiel Oranje en Fred de Braak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Chiel Oranje en Fred de Braak.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Oer Hollands vermaak met Chiel Oranje & Fred de Braak.

Oer Hollands vermaak met Chiel Oranje & Fred de Braak.
Deze show wordt gebracht door de zanger en entertainer Henk Barends, die in de huid kruipt van Fred de Braak en de zanger en entertainer René Bes, die in de huid kruipt van Chiel Oranje.


Vroeger waren zij presentatoren op Radio & TV en Fred de Braak ook nog eens quizmaster en cabaretier. Maar ja, u kent het wel, beide heren op leeftijd moesten ruimte maken voor nieuw en vooral jong aanstormend talent, waar ze beide uiteraard niet vrolijk van werden.
Aangezien het bloed kruipt waar het niet gaan kan, heeft Fred de Braak Chiel Oranje vol overgave weten over te halen om nu samen zingend het land wederom te gaan veroveren.
Niet dat Chiel hier nu nog zo veel zin in heeft, maar ja de schoorsteen moet bij hem natuurlijk ook gewoon roken.


De liedjes die zij samen zingen zijn de bekende Hollandse hits van weleer van o.a. Gert Timmerman, de Zangeres zonder Naam, Frans Bauer, Gerard Cox, Joop de Knegt, Louis Neefs, liedjes uit de serie ja zuster, nee zuster etc. etc. etc.

Zoals u zult begrijpen kennen zij de artiesten waar zij liedjes van zingen bijna allemaal persoonlijk, wat dan ook regelmatig leuke anekdotes oplevert.


Kortom: een muzikale show met een vette knipoog, een lach en speciaal gericht op senioren. Dus zeg maar voor de jonkies met grijs haar!

Boeken of een optie plaatsen voor Chiel Oranje en Fred de Braak?

Voor meer informatie over Chiel Oranje en Fred de Braak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Chiel Oranje en Fred de Braak

Deze act is bekeken door 17981 mensen

Specificaties van Chiel Oranje en Fred de Braak

  • Tijdsduur: 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Geluid: Inclusief tot 125 personen.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Inclusief, m.u.v. Zuid-Limburg, Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Chiel Oranje en Fred de Braak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Chiel Oranje en Fred de Braak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.