De show van Ome Cor

De show van Ome Cor boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De show van Ome Cor.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ook al is Ome Cor inmiddels al behoorlijk op leeftijd, deze charmante ras entertainer kan het niet laten om de mensen te blijven vermaken. Dit programma wordt gebracht door de zanger en entertainer Henk Barends, die in de huid kruipt van Ome Cor en hierbij wordt geassisteerd door de zanger en entertainer René Bes.

Een seniorenprogramma met zang en enertainment.

Ome Cor heeft vroeger nog met de vader van de zanger René Bes samengewerkt, waardoor er tussen beide heren een leuke interactie ontstaat over hoe het vroeger was. Tijdens deze interactie vertelt Ome Cor vol humor verhalen uit het verleden en trekt Ome Cor ook nog eens alles uit de kast wat hij toen als artiest allemaal al niet kon.
Daarnaast worden er door beide heren ook nog veel liedjes van vroeger gezongen zoals o.a. van de Havenzangers, de Spelbrekers, Johnny Hoes, Nico Haak etc. etc.

Kortom: een show speciaal gericht op senioren

Waarbij men kan genieten van de ludieke verhalen van Ome Cor, zijn dansjes, zijn goocheltruckjes, de liedjes van weleer en ook heerlijk kan meedoen.

Boeken of een optie plaatsen voor De show van Ome Cor?

Voor meer informatie over De show van Ome Cor kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De show van Ome Cor

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24738 mensen

Specificaties van De show van Ome Cor

  • Tijdsduur: 2 x 40 min. binnen 3 uur., 2 x 45 min. binnen 3 uur.
  • Geluid: Inclusief tot 125 personen.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Inclusief, m.u.v. Zuid-Limburg, Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De show van Ome Cor

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De show van Ome Cor kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.