De Wondere Dierenwereld - Nieuw en Exclusief bij JB Productions

16/06/2017

Televisieprogramma’s over (wilde) dieren en de natuur zijn momenteel razend populair. Te denken aan Freek's Wilde Wereld op Zapp of aan Steve Irwin die al jaren eerder prachtige documentaires maakte over alles wat leeft op onze planeet.

Niet alleen bij de jeugd zijn die programma's populair, maar ook volwassenen blijven zich intrigeren voor alle schoonheid die de natuur ons te bieden heeft.

Speel in op deze trend met “De Wondere Dierenwereld”.

Uniek en nieuw in Nederland is “De Wondere Dierenwereld”. Ranger Bert komt naar jouw evenement toe met dieren die hij heeft ontdekt tijdens zijn avontuurlijke reizen. Tijdens deze reizen over alle continenten van de wereld is hij veel aparte dieren tegen gekomen. Een aantal van deze dieren heeft Ranger Bert vandaag meegenomen om aan jou te laten zien.

Ranger Bert vertelt over zijn bijzondere dieren

De dieren die Ranger Bert vandaag meeneemt worden geplaatst in een mooi Jungle decor. De verblijven van de dieren worden voorzien van informatie over het desbetreffende dier. Daarnaast zal Ranger Bert ook 1 keer per uur vertellen over de dieren die hij heeft meegenomen. Stuk voor stuk zal hij ze uit hun verblijf halen (indien mogelijk) aan de bezoekers tonen en over ze vertellen. En wie weet is het zelfs mogelijk om op de foto te gaan met één van deze bijzondere dieren.

Nieuwsgierig geworden naar dit geweldige programma? Informeer dan snel naar de mogelijkheden.

Boeking of een optie plaatsen voor De Wondere Dierenwereld

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Wondere Dierenwereld kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.