Het Feest van Vroeger met Gaston Starreveld

Het Feest van Vroeger met Gaston Starreveld boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Feest van Vroeger met Gaston Starreveld.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jaren geleden is de Sinterklaas van Nederland, Gaston, begonnen met het draaien van plaatjes op de meest uiteenlopende feesten, in discotheken en evenementen. Kris kras door het hele land en vele jaren was hij het gezicht bij Claus Party House te Haarlem, alwaar ieder weekend het dak eraf ging.

Wat je tegenwoordig niet meer tegenkomt is dat je tijdens een ouderwetse feest avond de DJ middels grappen en grollen het publiek opzweept en de juiste samenhorigheid wordt gecreëerd.

Het feest van vroeger is overal inzetbaar

“Het feest van Vroeger” is overal op zijn plek alwaar het feest moet worden, van bedrijfs- evenement, privé feest, studentenparty, bruiloft tot echtscheidingen aan toe.
Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld tape artiesten, het populaire Gaston’s Bingopaleis of themafeesten te combineren met het bestaande programma.

Gratis reclame spot van Gaston Starreveld

Bij het boeken van de Het Feest van Vroeger zal hij bijgestaan worden door top DJ, William Reitsma. William, die zijn sporen al ruim heeft verdiend met het opluisteren van bedrijfsevenementen, bruiloften en samenkomsten in welke vorm dan ook.

Wat een toegevoegde waarde is, dat u bij het boeken van de Het Feest van Vroeger een door Gaston ingesproken spot krijgt toegezonden alwaar uw evenement, in 30 seconden wordt gepresenteerd. Deze spot is vrij van rechten en te gebruiken voor uw socialmedia en of lokale/ regionale uitzending.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Feest van Vroeger met Gaston Starreveld?

Voor meer informatie over Het Feest van Vroeger met Gaston Starreveld kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Feest van Vroeger met Gaston Starreveld

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19893 mensen

Specificaties van Het Feest van Vroeger met Gaston Starreveld

  • Tijdsduur:
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Feest van Vroeger met Gaston Starreveld

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Feest van Vroeger met Gaston Starreveld kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.