Jorrit ter Braak

Jorrit ter Braak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jorrit ter Braak.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als professioneel DJ kwam Jorrit er achter dat ook presenteren hem in het bloed zit. Jorrit weet op enthousiaste, speelse wijze de presentatie van ieder sport- en/of publieksevenement tot een waar feestje te maken. Ook met de combinatie als DJ / presentator weet Jorrit de sfeer altijd weer tot grote hoogte te brengen.

DJ Yorit

Als DJ Yorit is Jorrit ter Braak is al bijna 20 jaar actief als DJ / Producer.
Ook nu draait hij nog steeds in verschillende discotheken in Nederland. Hij wordt geboekt omdat hij per show het publiek aanvoelt en hierop inspeelt.  Jong, oud, of heel gemeleerd, DJ Yorit zorgt dat er voor ieder wat wils is en is dus een graag geziene DJ op bedrijfsfeesten.

Inzetbaarheid Jorrit ter Braak

Door zijn enthousiaste manier van werken is Jorrit breed inzetbaar. Hij is te boeken als presentator, DJ, publieksentertainer maar ook als showmaster. Met zijn ongedwongen en humoristische stijl laat Jorrit het publiek van jong tot oud ieder evenement optimaal beleven. De combinatie van zijn kwaliteiten maken van Jorrit een echte allround professional, die ingezet kan worden bij evenementen met een verschillend karakter.

Boeken of een optie plaatsen voor Jorrit ter Braak?

Voor meer informatie over Jorrit ter Braak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jorrit ter Braak

Deze act is bekeken door 19828 mensen

Specificaties van Jorrit ter Braak

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jorrit ter Braak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jorrit ter Braak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.