Miss Mable Table - Waarzegster

Miss Mable Table - Waarzegster boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Miss Mable Table - Waarzegster.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat je betoveren door Miss Mable, een wandelende waarzegster in een prachtige Oosterse stijl jurk. Deze unieke animatie act brengt haar tafel vol mystiek en spiritualiteit naar jouw evenement.

Een Spirituele Beleving: Tarotkaarten, Aura's en Meer

Miss Mable neemt haar publiek mee in haar spirituele visie door waarzeggerij, tarotkaarten lezen en het lezen van aura's. Hoewel ze geen echte waarzegster is, laten de bezoekers aan haar tafel zich graag meeslepen in de magie van haar voorspellingen.

Geniet van Lekkernijen en Meer

Naast haar spirituele activiteiten, kan Miss Mable ook lekkernijen uitdelen aan het publiek. Laat je verrassen door haar gastvrijheid en geniet van een smakelijke traktatie.

Een Unieke Beleving voor Jouw Evenement

Deze wandelende waarzegster act is niet alleen geschikt als ontvangstact, maar ook voor het uitdelen van welkomstdrankjes of als interactieve gastenboek ervaring. Informeer naar de mogelijkheden om jouw evenement een bijzonder tintje te geven. 

Ken je de andere tafels van Miss Mable Table ook al?

Boeken of een optie plaatsen voor Miss Mable Table - Waarzegster?

Voor meer informatie over Miss Mable Table - Waarzegster kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Miss Mable Table - Waarzegster

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34237 mensen

Specificaties van Miss Mable Table - Waarzegster

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km. va, Heinenoord daarna € 0,50 per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Miss Mable Table - Waarzegster

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit

  • Door: Inge
  • Locatie: Nieuwegein
  • Datum:

Miss Mable Table was een groot succes! Nienke heeft heel keihard gewerkt deze dag, stonden lange rijen voor haar. Wij zijn zeer tevreden, heel erg bedankt Nienke en team JB!

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Miss Mable Table - Waarzegster

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Miss Mable Table - Waarzegster kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.