René van Kooten

René van Kooten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van René van Kooten.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zanger René van Kooten kreeg heel veel lof voor zijn optreden in Beste Zangers 2016

Waar hij zijn veelzijdigheid prachtig tentoonstelde: van heerlijke musicalsongs tot Rock, van ingetogen liedjes tot bombastische shownummers!
Ondanks zijn indrukwekkende lijst met musicals en andere muzikale events, spreekt men toch over René als zijnde dé grote verrassing van Beste Zangers.

René van Kooten is nu te boeken voor diverse optredens.

  •     Als gastsolist (met bands en orkesten)
  •     Akoestisch (met 1 of 2 muzikanten)
  •     Als special-act (shows, openingen, finales)

René van Kooten in het Theater

Momenteel toert René met de voorstelling Into the Woods langs alle theaters in Nederland.

René van Kooten in Musical

Hij was onlangs te zien in o.a. Sweeney Todd, Grease (Vince Fontaine), Kiss of a Spiderwoman (Valentin), Onder de Groene Hemel (Jimmy), Speelde in Jersey Boys (Tommy de Vito), Aspects of Love (ALEX), Next To Normal (Dr. Madden/Dr. Fine), Urinetown (agent Knuppel), All Shook Up (Chad) en Joseph (Farao).
René speelde een indrukwekkend aantal personages in musicals o.a. Jean Valjean in Les Misérables (John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol), Zorro (Ramon), Into The Woods (Wolf en Assepoester Prins), Beauty And The Beast (Gaston en Het Beest), Hair (Claude), Hamelen (Bertram Bierenbroodspot), Aida (Radames), Miss Saigon, Elisabeth, Drie Stuivers Opera en Tommy.

Overig

 

 

Tevens is René zanger/gitarist van Shifting Daylight (Theatertour 2016 / 2017 / 2018). Hij deed de nasynchronisatie van Maui in Vaiana, was het Beest in Beauty and the Beast, prins Edward in Disneys Enchanted en speelde voor de Foetsjie in The Lorax en het verdwenen bos. René was ook nog te zien in Goede Tijden Slechte Tijden en speelde natuurlijk een glansrol als Jezus in The Passion 2013.

Boeken of een optie plaatsen voor René van Kooten?

Voor meer informatie over René van Kooten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor René van Kooten

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29841 mensen

Specificaties van René van Kooten

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor René van Kooten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van René van Kooten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.