Julia van Helvoirt

Julia van Helvoirt boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Julia van Helvoirt.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na het winnen van Idols is de 24-jarige Julia super gemotiveerd om door te breken in de Nederlandse muziekindustrie. De Nederlandse volkszangeres gaat er alles aan doen om heel Nederland kennis met haar te laten maken. Hoewel ze tot voor kort nog werkzaam was als grondstewardess, weet ze zeker dat ze voor haar muzikale carrière wil gaan.

House of Talent zangeres Julia heeft nergens spijt van

De blonde zangers heeft nooit ergens spijt en viert het leven, vooral met haar vriendinnen. Haar motto is "Gewoon doen". Deze instelling zal haar goed van pas komen in het House of Talent. Er is één ding dat ze zeker weet: “ik ben een volkszangeres in hart en nieren”. De droom van Julia is om met haar eigen Nederlandstalige volksmuziek op ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ te staan. Julia heeft de titel van winnares van Idols reeds op haar naam staan.

Julia van Helvoirt is 1 van de kandidaten uit het SBS programma House of Talent en nu te boeken voor optredens in het land.

Boeken of een optie plaatsen voor Julia van Helvoirt?

Voor meer informatie over Julia van Helvoirt kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Julia van Helvoirt

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31395 mensen

Specificaties van Julia van Helvoirt

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Julia van Helvoirt

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Julia van Helvoirt kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.