Mike Peterson Live in Concert

12/02/2024

Mike Peterson: Een Van Nederland's Beste Zangers

Mike Peterson wordt al jarenlang geprezen als een van de beste zangers van Nederland. Met zijn unieke stemgeluid weet hij overal grote indruk te maken, van uitverkochte concerten bij Toppers in Concert tot optredens door heel Nederland.

Een Onvergetelijke Show in het AFAS Circustheater

Op maandag 23 september zal Mike Peterson een vernieuwde, fantastische show neerzetten in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Samen met zijn 10-koppige liveband belooft de zanger een onvergetelijke avond vol hoogtepunten, waarbij zijn grootste hits, favorieten en idolen zoals Tom Jones en James Brown niet zullen ontbreken.

Kaartverkoop in Volle Gang

Gisteren is de kaartverkoop van start gegaan en de eerste rang is binnen no-time uitverkocht! Mis deze kans niet om Mike Peterson live te zien en beleef een avond vol muzikale magie. Bestel snel je kaarten voordat het te laat is en geniet van een bijzondere show vol soul en entertainment.

Boeking of een optie plaatsen voor Mike Peterson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mike Peterson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.