Waar Nedersoul is, daar leeft Mike Peterson!

02/06/2023

Nedersoul-zanger Mike Peterson is terug van weggeweest en heeft eindelijk zijn langverwachte eerste single uitgebracht in samenwerking met Cornelis Music. Na maanden van hard werken achter de schermen, heeft Mike de perfecte vernieuwende sound weten te creëren die hij in gedachten had voor deze nieuwe single.

Mike Peterson lanceert langverwachte debuutsingle 'Samen Met Jou' in samenwerking met Cornelis Music

Het resultaat is een heerlijke track die perfect past bij de zonnige temperaturen van dit seizoen. Samen met producer John Dirne heeft Mike gewerkt aan een uptempo 'feel good' nummer. 'Samen Met Jou' is een swingende track met romantische teksten die beschrijven hoe het voelt om het liefst bij die ene persoon in de buurt te zijn. Soms zeggen blikken meer dan woorden, staat de tijd even stil of maakt die ene persoon jouw dag net iets mooier.

Mike Peterson en producer John Dirne brengen samen swingende 'Samen Met Jou' uit

Vanaf vandaag is 'Samen Met Jou' beschikbaar op verschillende bekende muziekkanalen, waar luisteraars kunnen genieten van de catchy en meeslepende melodieën van Mike Peterson. Fans en muziekliefhebbers kunnen nu de langverwachte single beluisteren en meezingen met de pakkende teksten.

Mike Peterson's comeback met 'Samen Met Jou' belooft een veelbelovende start van zijn solocarrière te zijn. Met zijn unieke mix van Nedersoul en de energieke productie van John Dirne, heeft Mike een nummer gecreëerd dat zeker in de smaak zal vallen bij een breed publiek. Dus zet het nummer aan, laat je meeslepen door de vrolijke vibes en geniet van deze nieuwe muzikale ervaring van Mike Peterson.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Mike Peterson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mike Peterson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.