Donny Roelvink vanaf nu te boeken met Live Show

02/07/2019

Donny Roelvink vanaf nu te boeken met Live Show | JB Productions Donny Roelvink Boeken of Inhuren?

Donny Roelvink staat te trappelen om het land in te gaan met zijn eigen live show! Naast werkzaamheden als model, acteur en tv ster, zit performen voor publiek toch ook bij Donny in het bloed. Dit jaar bracht de jongste Roelvink telg zijn eerste tracks ‘Auditie’ en ‘Spijt Schat’ uit en werkt hij momenteel aan nieuwe muziek die op korte termijn uit zal gaan komen.

DONNY ROELVINK VANAF NU TE BOEKEN MET EIGEN LIVE SHOW!

Donny was het afgelopen jaar veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in Expeditie Robinson en Temptation VIPS en realityserie De Roelvinkjes. Ook is hij online actief op YouTube samen met broer Dave Roelvink en op Instagram (ruim 350K volgers!) geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven.

Vanaf nu zal Donny dus ook het land in gaan met eigen shows

Donny is beschikbaar voor optredens en kan vanaf heden geboekt worden voor een show van 1 x 15 minuten in combinatie met een Meet & Greet van 1 x 15 minuten. Totaal dus circa 1 x 30 minuten. Hij zingt zijn eigen nummers en wordt begeleid door een DJ/MC.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Donny Roelvink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Donny Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.